MAGYAR SZÍNÉSZNŐ SIKERE OLASZ ÉS FRANCIA PRODUKCIÓKBAN

CSALÁDI LAP ONLINE – 2014.07.17.

Goztola Krisztinára továbbra is érdemes odafigyelni. Francia vígjátékban és olasz filmben kapott nem mindennapi szerepet a magyar színésznő.

 

Goztola Krisztinától nem áll messze a külföldi filmek világa: legutóbb spanyol történelmi sorozatban szerepelt, a következő hónapokban pedig egy francia vígjátéksorozatban (Les Théories de Phil Darwin) és egy olasz drámában (Chi Pensa a Me) láthatják a tengerentúli nézők.

A több nyelven kiválóan beszélő színésznő élete első francia nyelvű alkotásában is remekül helytállt, arra pedig végképp nem számított, hogy magyar létére egy olasz filmben is szerepet kap.

A Les Théories de Phil Darwin, ami egy sitcom, életem első francia nyelvű forgatása volt – avat be minket Krisztina francia forgatási élményeibe. – A castingot követően Párizsban vettük fel az epizódot, amelyben játszom. Olaszországban, Rómában pedig egy mai filmhez kerestek akcentus nélküli, leginkább helyi színésznőt; a válogatásra úgy mentem, hogy eleve esélytelen leszek, aztán mégis én kaptam a szerepet. A rendező és a stáb is elégedett volt.


A 18 éves Emanuela Panattával két táncosnőt alakítottunk; az ő piszkálódásukról és harcukról szól a film, amely egy színházban játszódik – meséli lelkendezve Kriszta.

Krisztina mediterrán szépségéhez kétségtelenül közel áll a franciák és olaszok világa, azt azonban még nem tudni, hogy e két újabb ország meghódítása után merre veszi az irányt. Egy biztos: a nemzetközi felkérések eddig is megtalálták az egzotikus szépségű magyar színésznőt, így nevét bizonyára még sok helyen látjuk viszont: remélhetőleg nemzetközi és magyar stáblistákon egyaránt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *