EZÚTTAL EGYIPTOMBAN HÓDIT A VILÁGOT MEGJÁRT MAGYAR SZINÉSZNŐ

 kulturcafe.hu – 2015.

Kevés magyar színésznő büszkélkedhet olyan színes és kalandos pályaképpel, továbbá jó nemzetközi kapcsolatokkal, mint a sokoldalú latinos szépség. Kriszta egyszerre lesz szereplője és producere a Beauty Bar című dokumentumfilmnek, amely egy izgalmas, személyre szabott kozmetikumot mutat be. A kihívásnak hangzó kettős feladat saját bevallása alapján nagy szakmai előrelépést jelent a színésznőnek, hiszen most először próbálhatja ki magát „a kamera másik oldalán”.

A film egy nagynevű egyiptomi gyógyszer- és kozmetikai vállalatcsoport új üzleti koncepciójához kapcsolódik. Az újdonságnak számító modell lényege, hogy műszeres bőrdiagnosztikát követően a szakemberek rögtön a helyszínen, személyre szabva készítik el a vásárlóknak a kozmetikumokat. A termékek a mai trendnek megfelelően a legjobb minőségű természetes alapanyagokat tartalmazzák. Annyi tudható még, hogy a cég exportja Észak-Afrikában és Közel-Keleten különösen jelentős, így Kriszta ezzel a lépésével amerikai és nyugat-európai produkcióit követően ismét újabb területeket hódít meg magának.

Kriszta az utóbbi időben számos magyar és nemzetközi gyártású filmben és filmsorozatban is felbukkant (Hacktion Újratöltve!, Tűzvonalban, Életképek), és több ízben tett látogatást a szépség- és az informatikai iparba különféle rendezvények háziasszonyaként. Ezen túl nemrégiben egy kozmetikai kampány reklámarcaként is bemutatkozott. A szívének kedves témákért mindig tűzbe megy a Tűzvonalban egykori színésznője, emellett pedig a folyamatos önfejlesztés is igen fontos szerepet tölt be az életében: így aztán kettős izgalommal vág neki legújabb feladatának. Az elkészült dokumentumfilmet hamarosan láthatja majd az európai közönség, Manu Catale rendezésében.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *