GOZTOLA KRISZTINA MEGHÓDÍTOTTA A FÉL VILÁGOT

, lokál.hu – 

Itthoni tanulmányai után Londonban, majd az USA-ban tanulta a színészszakmát Goztola Krisztina. A színésznőt legutóbb az Avignoni Színházi Fesztiválon ismerték el Matei Visniec: A női nem mint csatamező című kétszereplős darabjáért, melyben olyan kérdéseket feszegettek partnerével, mint a nők elleni erőszak és az abortusz.

– Egy pszichológust játszom a darabban, ami saját magam számára is egy igen intenzív utazás és élmény volt. Igazán megható volt, hogy a zsűri díja után egy idős férfi jött oda hozzám, aki könnyeivel küszködve köszönte meg, hogy sikerült feldolgozni a bosnyák háború borzalmait – mesélte Krisztina.

Újra nyit a Miniatűr, Piano Bár, Wolf Kati, Kökény Attila, Csisztu Zsuzsa, Gesztesi Károly, Kelemen Anna, Cintia Dictator, Dér Heni

A magyar nézők az USA-ban nagy sikert aratott PainKiller Jane című sorozatból ismerhetik. Krisztina nagyon élvezi a filmes munkákat és szerinte bizonyos helyzetekben még előnyt is jelenthet akcentusa.

– Szeretik, ha egy színész több akcentussal tud játszani. A lényeg, hogy ne tudjanak beskatulyázni és valamiért egyedi legyen a beszédstílusod. Bennem eddig a producerek inkább a déliesebb temperamentumú nőket látták és ilyen típusú szerepeket osztottak rám –  mesélte Krisztina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *