VILÁGHÍRŰ FOTÓS KAMERÁJA ELŐTT GOZTOLA KRISZTINA

2017.05.13. 

Párizsban forgatott amerikai-francia filmben játszik Goztola Krisztina. A színésznőt az itthoni közönség olyan sorozatokban is láthatta, mint az Életképek, Hacktion, vagy a Tűzvonalban.

Az elmúlt heteket Goztola Krisztina Párizsban töltötte, a La recherche continue (Engedj el!) című filmben játszik. A dráma a népszerűbb olasz krimiíró, Giergio Scerbanenko műve alapján készült.  A történet szerint a Krisztina álta játszott nő bejelenti a rendőrségen, hogy elrabolták 4 éves kislányát. Később azonban kiderül: nem minden úgy történt, ahogy az anya elmesélte.

Krisztina a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés osztályában végzett, majd Londonban tanult filmszínészetet.Tavaly első magyar prózai színésznőként lépett színpadra a világ legnagyobb színházi seregszemléjén, az Avignoni Fesztiválon. 

Goztola Krisztina a most elkészült  amerikai-francia kooprodukció kapcsán arról beszélt, hogy a történet Párizsban játszódik, ám olasz származású nőt alakít. 

A forgatás ideje alatt külön beszédtanár foglalkozott velem, hogy a francia játékban picit érződjön az olasz akcentus” – 

mondta a színésznő.

Forrás: Origo

A 25 perces kisfilmet Clayton Burkhart rendezte, aki pályáját divatfotósként kezdte New Yorkban és Párizsban a Marie Claie-nél illetve a Louis Vuitton-nál. Olyan nevekkel dolgozott, mint Kate Moss és Christy Turlington.Operatőrként már több filmjét jelölték díjra fesztiválokon, többek közt Torontoban, Cannes-ban és San Sebastianban.

A Goztola Krisztinával forgatott filmjének  egyik férfi főszereplő az olasz származású Xavier Bonadonna, aki Krisztina férjét alakítja. A másik férfi főhős, Eric da Costa francia színész nyomzót alakít. De Costa korábbi filjében, a The Adventures című moziban Jean Reno partnere volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *