GOZTOLA KRISZTINA: AZ INTIM JELENETEK MIATT VOLT IGAZÁN KIHÍVÁS

Blikk.hu – 2017.11.10.

Goztola Krisztina, színésznő /Fotó: Kaszás Bence

A fiatal színésznő a HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják című filmben szerepelt, mesélt a főszereplővel, Jason Clarke-kal közös munkájáról, illetve arról, hogy a közeljövőben milyen feladatok várják.

Hogyan került a produkcióba?

– A külföldi és a magyar ügynökség együttműködésének hála kerültem a castingra. Csinos, fiatal, angolul és franciául beszélő színésznőt kerestek. Úgy tudom, hogy több magyar színésznőt is behívtak a válogatóra, de végül is engem választottak.

Milyen volt Jason Clarke-kal a közös munka?

– Budapesten és Szentendrén forgattunk, izgalmas munka volt, mivel maga a forgatás angol nyelven folyt, de közben a rendező franciául instruált. Nagy kihívás volt, főleg az intim jelenetek m­iatt, ugyanis a főszereplő szeretőjét játszottam. Jason nagyon kedves volt, sokat beszéltünk a forgatási szünetekben, érdekelte, hogy milyen mun­káim vannak még. Megismerhettem a családját is, egy alkalommal az anyukájával együtt sminkeltek, ez kedves emlékként maradt meg bennem, mivel nagyon közvetlenek voltak.

Mivel foglalkozott mostanában, mik a tervei?

– Egy kisebb játékfilmet forgattam Párizsban, az egyik főszereplője voltam, és a producere is, egy anyát alakítok, akinek elrabolják a gyermekét. Most pedig előkészületben van egy angol sorozat, de arról sokkal többet egyelőre nem mondhatok.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *