OLASZORSZÁGBAN JEGYEZTÉK EL GOZTOLA KRISZTINÁT – Bors, 2018.08.01.

Sztárhírek

BorsOnline, 2018.08.01.

Egy Trieszt melletti halászfaluban kérték meg az Avignoni Színházi Fesztiválon is díjazott Goztola Krisztinát. A külföldön legtöbbet foglalkoztatott magyar színésznő olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Jason Clarke és a Holtodiglan című film Oscar-jelölt Bond-lánya, Rosamund Pike.

A Budapest és Párizs között ingázó magyar színésznő kezét színész-rendező párja Halmi Péter pont azon a helyen kérte meg, ahol egy évvel a férfi azt mondta: „nem szeretne összeházasodni”.

© Kaszás Bence

 
– Nagyon meglepődtem, amikor Peti letérdelt elém és megkérte a kezem. Ebben az is közrejátszott, hogy egy évvel korábban pont ugyanazon a helyen mondta azt nekem, hogy nem szeretne házasodni – de ő erre már nem is emlékezett. Amikor feltette a kérdést, azonnal elpityeredtem, és természetesen igent mondtam, hiszen nagyon szeretem és vele szeretném leélni az életem” –mondta Goztola Krisztina.

© kristinagoztola.com

 
Majd hozzátette:

– Úgy érzem, olyan emberrel találkoztam, amilyen én is vagyok. Hasonló utat járt be, hasonló a gondolkodása. Sok évig vártam arra, hogy ilyen párom legyen, és ennek most nagyon örülök. Ami a legjobb, hogy nem csak a munkában, hanem a magánéletben is ki tudjuk egészíteni egymást – mesélte Halmi Péter, aki annyira izgult a lánykérés miatt, hogy már egy hónappal a nagy nap előtt folyamatosan magánál tartotta a jegygyűrűt.

 

© kristinagoztola.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *