GOZTOLA KRISZTINA: NEM VOLTAM ELSZEPARÁLVA A SZTÁROKTÓL

VELVET, GYULAI BENCE – 2017.10.12.

Ma mutatják be a magyar mozik a „HHhH – Himmler agyát Heydrichnek hívják” című filmet, és a HHhH a magyarul is majdnem alliteráló cím német megfelelőjének a rövidítése: „HHhH – Himmlers Hirn heißt Heydrich”. A második világháborús film főszereplői Jason Clarke (egyik filmje A majmok bolygója: forradalom) és Rosamund Pike (akit a Holtodiglanban nyújtott alakításáért Oscarra is jelöltek).

krisztina goztola 39

Többek között azért érdekes nekünk ez a HHhH című film, mert nagy részben Budapesten forgatták, és ezért magyar színészek is szerepet kaptak benne. Egyvalaki legalábbis: Goztola Krisztina, akitől ma egy sajtóközleményt is kaptunk a film megjelenésének alkalmából.

Goztola Krisztina ezt meséli a sajtóközleményben arról, hogy hogyan került a filmbe:

A külföldi és a magyar ügynökség kiváló együttműködésének köszönhetően sikerült bekerülnöm a castingra, ahol csinos, fiatal, angolul és franciául folyékonyan beszélő színésznőt kerestek. Úgy tudom, hogy több magyar színésznőt is behívtak a válogatóra, ahol több forduló után a rendező engem választott

A magyar színésznő a főszereplő szeretőjét játszotta, így aztán szeretkezős jelenetei is voltak Jason Clarke-kal. A forgatásról ezeket meséli:

Pár hónappal a forgatás előtt láttam az Everest című filmet, melynek szintén Jason volt a főszereplője. Közvetlenség és magas felkészültség jellemezte a munkáját. A felvétel előtt beszélgettünk és elmondta, hogy a nagy sztárok is szeretnek minél hamarabb túl lenni az intim jeleneteken. Nem voltam elszeparálva a sztároktól, ugyanabban a figyelemben és gondoskodásban részesültem, mint a főszereplők.

Goztola Krisztina ebben a filmben ugyan pont Magyarországon játszott, de külföldön is rengeteget dolgozik, a sajtóközlemény szerint a legfoglalkoztatottabb magyar színésznő külföldön, filmezett már Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és az Egyesült Államokban. Ha többet szeretne tudni róla, kattintson tovább a honlapjára.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *